Matching in beige

Beige Beige1 Beige5 Beige3Beige4

Opplært av «god gammel skole» er jeg en av de stylistene som elsker at ting matcher. Mange vil nok si seg uenig, men jeg har fått det innprintet i barndommen av mamma som har en sterk mening om at man ikke skal blande for mange farger, ei heller ha brunt belte og svarte sko. Det gjelder i måten jeg kler meg på, og har også en stor påvirkning i jobben min. Jeg får nok en liten skjennepreken av mamma her ser jeg, både når det kommer til å ha joggesko til kjole og at sneakersene ikke matcher 100 prosent til resten av antrekket. Jeg er helt sikker på at hun tenker at jeg enten hadde altfor dårlig tid på morgenen (noe jeg alltid har) og at jeg måtte slenge på meg de første og beste skoene jeg fant, eller at jeg tråkket mellom to brostener og knakk hælen på de høye hælene jeg gikk i og måtte ty til en kriseløsning og skifte til et par sko jeg fant i bilen. Jeg kan dessverre ikke skryte på meg at antrekkene mine er nøye planlagt, og dårlig tid på morgenen det har jeg som alle andre mødre. Men oppi det hele er jeg både praktisk og fornuftig når man har en jobb og en hverdag som krever mye gåing.  Sneakersene har blitt en favoritt både til bukser og kjoler.

Om ikke mange dager står frankrike for tur. En liten bonusferie for vår del. Gleder meg til å våkne opp med lille Olivia, ha god tid på morgenen, og å nyte resten av dagen med henne. Hverdagene er så altfor korte, og blir som oftest preget av barnehage, jobb, middag og leggerutiner. Mens hun fortsatt er barnehagebarn benytter vi oss av anledningen til litt ordentlig mor/datter/datterdatter kvalitetstid.