VINN OPPHOLD PÅ LUKSUSSPA #WAKEUPBEAUTIFUL

IMG_2241 IMG_2240

For en uke siden skrev jeg om oppholdet på Gileleje Badehotel der vi nøt deilige omgivelser og fikk teste ut Vichy sin nye serie Idéalia Skin Sleep. Jeg har alltid elsket Vichy sine produkter, og oppdaget produktene deres i frankrike for mange mange år siden. Siden den gang tid har det skjedd mye, og flere produkter har kommet på markedet. Jeg har testet ut hele serien i Idéalia Skin Sleep, men har spesielt lagt min elske på BB creamen som er lett å påføre samtidig som den er dekkene uten å virke for tett. Body Lotionen, Idéal Body, er også en stor favoritt. Den lukter frisk, og har en deilig konsistens og trekker godt inn i huden. Disse produktene har allerede blitt store favoritter i min daglige hudpleierutine.

Du kan fortsatt nominere i ‪#‎wakeupbeautiful‬-konkurransen til Vichy, der du får muligheten til å vinne en luksus sovepakke for to, som består av et deilig spaopphold og produkter.