Mine hudrutiner

Eg får mange spørsmål om hud og mine rutiner, så eg tenkte å dele det eg gjer.

Eg har gått til Anne Line på Beths Medispa i over eit år no, og det er ho som bestemmer ke vi skal gjer fra gang til gang og ke huden min treng. Ho starta med å ta eit bilde i hudscanner, så fortalte ho meg korleis det stod til og ke eg skulle gjere sjølv heime. Ho skreddarsydde fullt hudprogram fra Zo medical og Zo skin health by Zein Obagi til meg, og eg må virkelig sei at eg ser og merka stor forskjell. Anne Line er veldig streng på at ein ikkje skal blande hudseriar og kun bruke ein serie om gangen.DSC08969

Eg rensa og peela huden kvar dag, både med peeling og peeling pads. Eg bruka ulike serum med mykje aktive ingrediensar, så eg har faktisk vore ganske rød og flassa ein del i begynnelsen. ”No pain, no gain”. Og solfaktor selvfølgelig, KVAR dag! Til og med om vinteren, det var nytt for meg.

Eg fekk litt pigmentflekka da eg gjekk gravid med Billie, så dette er eit av fokusområdene samtidig som Anne Line ønsker å forbygge aldring og rynker. Kem vil vel ikkje det?

Anne Line behandla huden min ca kvar 4-6. veke og ho varierar med mange forskjellige behandlingar. Ho har ein langsiktig plan for huden min og planlegg alle behandlingane månader fram i tid. Noken ganga viss eg skal ha photoshoot eller skal på noke der eg ikkje kan vere så rød, da gjer ho ”askepott” behandlingar som gjer at huden strålar.

Ho brukar ulike maskiner og skinpen for å holde huden min fresh og full av glød.DSC09029DSC09044

Eg kan anbefale alle å få tilpassa eit hudprogram til sin hud. Det er ein jungel der ute og fort gjort med noken sure bomkjøp. På Beths Medispa kan dei skreddarsy til alle aldera og lommebøker.DSC09059

Berre å skyte ut viss di lurer på noke. Anne Line har sagt at ho kan svare på spørsmål fra dikka fine lesarar.DSC09062

innlegget er skrive i sammarbeid med Beths Medispa