Hello from Malta!

Gjesp! Hei og hå fra ei bustete utkvilt og fornøgd jente. Roomservice er noke fine greier, spesielt frokost- enten å ete i senga eller på balkongen. Slike ting gjer meg litt ekstra glad. I dag spanderte vi på oss det, og det var både godt og koselig.

Malta byr på fint vær, det er rundt 20 grader, perfekt egentlig! Vi er her i forbindelse med Battle of Malta, det er ein stor pokerturnering som både Markus og meg skal spele. Eg gleda meg, alltid spent før slike event, håpar eg kjemme inn i ein god flyt. Eg føler stadig eg blir bedre i dette spelet, og det er artig. Det er óg kjekt at det er mange nordmenn her nede!
DSC00664 DSC00665

Kanskje ikkje den sunnaste starten på dagen, men Cola Light er min vetle svakhet. Og sjekk den fine boksen, whats not to love?!
Kanskje ikkje den sunnaste starten på dagen, men Cola Light er min vetle svakhet. Og sjekk den fine boksen, whats not to love?!
Eg bestille alltid eggwhite omelet når eg er på reise! Eg syns det er kanongodt, pluss at det jo er veldig sunt! Denne var proppa med mykje mozarella, men det er ikkje minst digg med litt ost da!
Eg bestille alltid eggwhite omelet når eg er på reise! Eg syns det er kanongodt, pluss at det jo er veldig sunt! Denne var proppa med mykje mozarella, men det er ikkje minst digg med litt ost da!