KLARER IKKE Å HOLDE PÅ HEMMELIGHETEN

Secret114-timers arbeidsdager den siste uken har dessverre ført til et lite fravær her på bloggen. Det er fortsatt ganske hemmelig, men jeg klarer ikke å holde meg å må røpe en liten del av den. Jeg er så heldig at jeg har fått bli med på et nytt fantastisk morsomt prosjekt, sånn i siste liten. De trengte en stylist, og da jeg ble spurt synes jeg det hørtes utrolig spennende ut, selv om jeg er vant til å være bak kamera og ikke foran. Alltid gøy å utfordre seg selv, men det er tross alt dette jeg har gjort hver dag i nesten 13 år så jeg får ha troen på meg selv. Jeg er best på styling av «mannen i gaten» synes jeg nå selv. Har gjort en del editorials opp igjennom tidene, noe jeg også synes er gøy og inspirerende, men på en litt annen måte. Jeg elsker å jobbe med mennesker, og forskjellige kropper. Det at man får kontakt med den man styler og ikke kun kler på en modell i vareprøvestørrelse synes jeg er mest givende, inspirernde, morsomt og ikke minst litt utfordrende. Kunden har også en del de skulle ha sagt, selv om det er min jobb og noen ganger dytte de litt utenfor comfortsonen, og fortelle de hva de kler best.

Nå er jeg helt oppslukt av prosjektet, og selv om jeg kun har hatt få forberedelsesdager så merker jeg at jeg at det går strålende. 14-timers dager blir ikke like lange, når man ser resultatet og jeg får masse energi av å jobbe med fantastisk dyktige mennesker. Mange har etterspurt litt stylingtips for forskjellige kroppsfasonger, anledninger og alder. Jeg skal ta dere gjennom reisen, og jeg tror mange kommer til å kjenne seg igjen i både det ene og det andre. Lover å røpe hele hemmeligheten når det begynner å nærme seg.