ER DET LOV Å VÆRE STOLT AV SEG SELV?

Skjermbilde 2015-11-12 kl. 21.59.34

En ting er å være blogger, men en annen ting er å være en litt voksen blogger. Jeg elsker det jeg driver med, og er veldig stolt av jobben min. Når folk spør meg hva jeg gjør tar jeg meg ofte i å svare at jeg jobber som stylist. Det er det. Jeg nevner ikke bloggen. Jeg vil ikke bli puttet i bås som blogger. Jeg har spurt meg selv mange ganger hvorfor ikke, og har konkludert med at jeg rett og slett ikke orker å forsvare at blogging er kun positivt og mye hard jobbing. Og ja, jeg har langårig universitetsutdannelse, og ja jeg fikk toppkarakterer, og nei jeg er ikke dum.

Blogging er tidkrevende, og man har lesere som setter pris på den tiden man legger i det. Media har skapt ordet blogger som et negativt assosiert ord, og det er nok derfor mange av venninne mine som har en blogg har «døpt» om bloggen sin til en «nettside». De om det. Heretter har jeg bestemt meg selv for at jeg skal stå inne for og å være stolt av å være en blogger. Nå er det jo en gang det jeg er. Ihvertfall 50% av tiden. Jeg er stolt av at lesertallene stiger, og jeg er ekstra stolt over at akkurat DU titter innom og leser bloggen min. Ekstra stolt er jeg over at jeg har blitt nominert til Costume Awards som en av årets beste bloggere, og jeg hadde blitt ekstra glad om du ville lagt inn en liten stemme HER.