Hjem til jul

I kveld er eg gjest i programmet «Hjem til jul» der vi ønsker å få folk til å bli fadderar for Flyktinghjelpen. For meg var det ein utruleg flott opplevelse å vere med på dette. Vi har alle våre tankar rundt temaet om dagen, og etter å ha sett og høyrt meir enn eg allerede visste, blei eg enda meir følsom og engasjert. Som mamma til ei jente på 1,5 år gjer det så fryktelig vondt å sjå spesielt barn på flukt, barn og familiar som er så like oss!

I tillegg fekk eg vite meir om det Flyktinghjelpen faktisk gjer. Les meir om det her!

Tenk at meir enn 800.000 mennesker har reist over Middelhavet til Europa i år. Majoriteten kjem fra Syria og Afghanistan.

I kveld skal vi spre eit viktig budskap, men óg lage hyggelig julestemning! Rundt bordet er eg saman med Simen Staalnacke, Anita Skorgan, Nils Ole Oftebro, Ingeborg Heldal og Mani Hussaini. Du kan sjå dette på TV2 i kveld klokka 20:00. Eg skal óg framføre ein låt fra juleplata mi.

Håpar vi sjåast i kveld.

Gruppebilde Tone