Intimt julebord hos Fashioncherry

Desember er tiden for julebord, og forrige veke var eg invitert til eit riktig så hyggelig eit. Ofte er det lagt opp til julebord på ein eller anna restaurant i byen, men denne gangen var det koseligare enn som så.

Ellos og Hedda hadde snekra sammen ein nydelig liten fest heime hos frøken Fashioncherry med sushikokk, champagne, cupcakes og ein snerten gjeng med jenter fra motebransjen. Eg fekk med meg Tommy på gitar og drog eit par låtar før middag. Ikkje ofte eg opptrer for eit så intimt selskap, nesten skumlare det enn for eit stort publikum- men det var så hyggelig, så!

For meg som drive å planlegge hus var det ekstra kjekt å sjå kor mykje fint interiør Ellos har å by på, og ikkje minst i ein prisklasse ein kan leve med.
_MG_8654 _MG_8788MG_8789_MG_8682_MG_8838MG_8851_MG_8697Eg har ikkje blitt betalt av Ellos for å skrive om dette.

Kjolen min er fra Asos.