I SISTE LITEN

CFK CFK1

Jeg bestemmer meg år etter år for å være tidlig ute med julegaver, julekort og alt som hører julen med. I år kan jeg faktisk si at jeg er ganske ajour med julegavene. Kortene holder jeg fortsatt på å skrive, men jeg skal hive meg rundt og skrive de nå sånn at de rekker frem i tide. Jeg elsker julen og alt som hører julen med, men stresset rett før julaften vil jeg gjerne unngå. Selv om jeg går i samme fellen hvert år. Jeg synes det er veldig viktig, og ekstra viktig når man har barn, at jul ikke skal være assosiert med stress og mas. Det skal ikke kun handle om gavene på julaften, om lange ønskelister og hva man ønsker seg til jul. Tiden før julaften er den viktigste og hyggeligste. Sosialt samvær, familietid og fine stunder med venner prioriterer jeg høyt. For mange er julen en vanskelig tid. Det er det viktig å ikke glemme. I dag har vi også forsøkt å gjøre en liten innsats med å pakke inn gaver som skal leveres på fattighuset i morgen. Det har mamma og jeg gjort i flere år nå, og oppfordrer alle som har noe ekstra å avse om å gjøre det samme.

Foto; Corinne