Cold & sunny friday!

Det er altså så mykje meir givande å ta bilder ute når sola skinne, alt er forsåvidt meir givande, sjølv om ein fryse rompa av seg om dagen.

Det er fredag og enda ei helg står for tur. Om litt skal eg til Tina for å fikse negler og etter det skal eg til AG for å stusse sveisen og legge noken forfriskande striper (eg må gjere noke, er så lei dette håret!)

I kveld skal Billie til farmor, «Titti», mens Markus og meg skal kose oss med poker og  vin hos søster. Eg var på byn for første gang på to år i desember og fann fort ut at eg har det hyggeligare i meir intime lag med venner- gjerne med god mat og drikke. Så denne kvelden skal bli veldig fin. Resten av helga blir familiekos og rolig, heller ikkje å forakte.

Gode tips til inneaktivitetar no når det er så kaldt ute?
DSC02568 DSC02566