ZALANDO FASHION HOUSE

samarbeid med Zalando

ZALANDOFASHIONHOUSE ZALANDOFASHIONHOUSE1 ZALANDOFASHIONHOUSE2 ZALANDOFASHIONHOUSE3 ZALANDOFASHIONHOUSE4 ZALANDOFASHIONHOUSE5 ZALANDOFASHIONHOUSE6 ZALANDOFASHIONHOUSE7 ZALANDOFASHIONHOUSE8

Moteuken i København er over, og jeg avsluttet det hele med at Zalando presenterte de fire viktigste nøkkeltrendene under Copenhagen Fashion Festival. De fire fokusområdene var New 70s, Sport Couture, New Gothic og Minimalism. Et stort pluss med denne visningen er at alt kan kjøpes direkte fra Zalando nå, og man slipper å vente et halvt år slik det er med alle andre kolleksjoner. Dette passer meg perfekt da jeg ofte sitter på visning og skulle ønske jeg fikk tak i plagget her og nå. Og det var faktisk akkurat dette som skjedde. Etter visning da jeg kom på hotellrommet klikket jeg hjem både en stripete skjortekjole og et par sneakers som ble vist.

Jeg har alltid elsket 70-tallet, de vide slengbuksene og løse ledige hvite skjorter. I det siste har jeg også fått mer og mer sansen for hvite skjorter med et litt røffere snitt. De er veldig brukevennlige, og i kombinasjon med svart skinn sklir de perfekt inn i resten av garderoben min. 

#ZALANDOFASHIONHOUSE sine trender kan du se mer av HER.