Kverneriet

Eg burde egentlig ikkje anbefale denne plassen, kun fordi det alltid er så sabla mykje folk der og dei to siste gangane eg har prøvd å få bord har eg måtta snu i døra.DSC03797

Hamburgar-restauranta har blir ekstremt trendy i det siste, og det kan eg jo så godt forstå. Kverneriet har dog oppimot monopol på Majorstuen, iallfall har eg tilgode å oppleve makan i nærområdet. Burgaren både Markus og meg åt heitte «The Boss» og var latterlig god, for ein gang skyld blei det ikkje spart på dressing og tilbehør. I tillegg var trøffel-friesen himmelsk (ikkje overraskande at eg likte den forsåvidt…)DSC03805DSC03801Utenom denne fortreffelige lunsjen har eg rett og slett berre vore ekstremt utmatta i dag, eg fatta ikkje ke som skjer med denne kroppen min, men den spela ikkje heilt på lag akkurat no. Derfor så «sad face» på bildene. Men eg har det bra altså, berre så det er nemnt.

I skrivande stund får eg fotmassasje av min kjære, det er godt å bli pleia når ein føler seg litt pjusk. DSC03765Innlegget er ikkje sponsa.