SIENNA HEARTS LINDEX SHOPPINGKVELD

Dette har jeg gledet meg til å fortelle! Onsdag den 30 mars reiser jeg til Stavanger for å arrangere en shoppingkveld i samarbeid med Lindex. Dette er i anledning det fantastiske samarbeidet mellom Lindex og Sienna Miller.

Skjermbilde 2016-03-22 kl. 23.46.33

Kolleksjonen er bygget opp rundt boho chic-trenden og er fantastisk fin. Helt i min ånd! Nøkkelplaggene omfatter den flytende hvite gudinneblusen, maksikjolen i burgunder og den perfekte flared denim.

Som Sienna Miller sier om kolleksjonen; «Jeg liker det delikate materialet i den hvite blusen, og jeg ser for meg at jeg kan bo i den en sommer. Flare jeansen er fantastisk og behagelig og den sitter perfekt! Dette er både klassiske og allsidige plagg med god kvalitet”. Jeg kunne ikke vært mer enig, og har allerede sikret meg jeansene og blusen. 

Kolleksjonen er ikke i salg før torsdag den 31 mars, men denne kvelden får du muligheten til og forhåndsshoppe dine favoritter fra kolleksjonen Sienna Hearts Lindex. I tillegg får du 20% på alt du shopper og en fin goodiebag med på kjøpet. Jeg vil være der fra kl 18 -20.00 og vil dele mine stylingtips og vise mine favoritter fra kolleksjonen. Kommer du?

Du kan melde deg på shoppingeventet her. 

3 heldige vinnere er også med i trekningen om et gavekort på 1000 kr!

Ps: Om du ikke bor i Stavanger vil det også være shoppingkveld hvor du får forhåndsshoppe dine favoritter og være med i trekningen om et gavekort på 1000 kr i Bergen, Trondheim, Oslo og Kristiansand samme kveld.IMG_9940