Smoothie bowl

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg er helt elendig på å spise frokost. Alle tips og råd om at frokost er dagens viktigste måltid går inn det ene øret og ut det andre. Derimot føler jeg kroppen fungerer helt strålende frem til lunsj, før jeg blir akutt sulten. I ferier og i helger derimot er en sen frokost eller en tidlig lunsj det beste som finnes. Jeg har funnet ut at brunch er tingen for meg!

Når jeg har tid til det lager jeg som oftest en smoothie, og gjerne en smoothie bowl. Det er favoritten her i huset, både blandt store og små. Smoothie bowlen er litt tykkere i konsistensen, kan spises med skje, og er i tillegg er proppfull av næringsstoffer. Variasjonsmulighetene er mange, og man kan bruke det man liker av frukt og grønt. Kvarg eller madelmelk gjør den litt rundere i smaken, og jeg velger alltid juicene fra Bramhults, da jeg synes disse er de beste og de ferskeste.

Min favoritt inneholder Acai som jeg kjøper frossent på helsekosten, en neve mandler, litt mandelmelk, frosne bær (gjerne bringebær og blåbær), isbiter og en dæsj juice. Minstemann er veldig glad i frossen mango og banan oppi. Jeg sniker også i en halv avokado (som hun tror hun ikke liker) og litt cocosa.

IMG_2240