Push

Hei kjære lesarar. I dag har eg vore småsliten i formen, såpass sliten at Markus fekk reise på trening aleine i dagtidlig (shame on me). Kun min eigen feil, eller litt Adelén, Alexandra, David og Tina sin feil óg, for middagen vi hadde i går kveld på Süd Øst var ALT for hyggelig- og vinen smakte ALT for godt. Men slike kvelda ville eg aldri vore foruten, så får ein heller ta støyten dagen derpå.

Da var det ekstra fint at svoger-Jens inviterte til bursdagslunsj på Døgnvill på Tjuvholmen i dag, eg har vel aldri pjåta i meg ein burgar så fort før! Skitt, den var god.
DSC07415I morgo skal eg i studio, skal legge vokal på ein av dei nye låtane vi jobbar med. Eg diggar den, og gledar meg vanvittig til di skal få høyre. På denne låten jobbar eg med Joakim Haukaas som blant anna har jobba med Gabrille, Astrid S, CLMD og mange fleir. Fin og ekstremt flink fyr.
DSC07420 DSC07427