Filming in Stockholm

Dei siste dagane har eg vore på reisefot og har hatt hendene fulle omtrent heile tiden, så bloggen har fått vente litt. På mandag køyrte vi fra Sogndal til Oslo, og eit par timar seinare var eg på veg til Stockholm.

I går starta dagen allerede klokka 05:00, da var det rett i sminke og klargjering for reklamefilm. AG var som vanlig med.

Stockholm viste seg fra si beste side, byen bada i sol og det blei ein knalldag på sett. Eg gleda meg til desse filmane er ferdige, for eg har nemlig med meg ein mann som eg syns er grisefestlig. Det blei mykje latter og morro mellom scenene.
DSC07895DSC07876 DSC07878 DSC07911Jobben var ferdig relativt tidlig da min motspelar skulle rekke eit fly, så da satte vi oss på Sturehof og åt ein herlig lunsj, ein velfjortjent øl og sleika sol.
DSC07927 DSC07930 DSC07934Eg er no tilbake i byen, Billie er i barnehagen og eg skal straks ta fatt på enda ein deilig soldag. Det er så fantastisk fint ute no!