OLIVIA 3 ÅR

OLIVIA35OLIVIA3 frostbursdagOLIVIA31 OLIVIA32 OLIVIA33 OLIVIA34  OLIVIA36

Jeg har fått mange mail og meldinger etter Olivia sin 3års dag, og det virker som om det er mange der ute som synes det er stas å legge litt ekstra i barnebursdagene. I tillegg synes jeg bursdag er litt i overkant stas selv. Jubilanten selv ønsket seg veldig frost-tema. For at det ikke skulle bli for blått og guttete møttes vi litt på halvveien, og jeg supplerte med noen rosa blomster og ballonger slik at det skulle få et mer feminint preg. Vi bestilte en pakke med kopper, servietter, godteriposer og sugerør fra Festligeting.no. Der fikk jeg også tak i store heliumsballonger og et stort 3-tall i sølv. Et helt genialt kosept og nettbutikk, for de som ikke har tid til å løpe rundt og lete etter festeffekter i all verdens butikker. Det sparte i alle fall meg for masse tid, og jeg vet at her skal det bestilles fra til neste babyshower også. Festens høydepunkt ble derimot den lille is-bilen som ble fylt med god gammeldags krokanis i kjeks når dessertene ble servert. Yummi!

Da frost kaken med Olaf kom på bordet ble det også stor ståhei blandt gjestene. Den hadde broren min bakt (dog med litt hjelp fra sin bakevenninne Ida), og den var så fin at vi nesten ikke turte å spise den.

Resten av maten ble holdt enkel. Pølser, salater og godt brød. Det enkle kan ofte være det beste, og jubilanten selv var storfornøyd!

p.s. dette er ikke et betalt innlegg, kun et lite tips til hektiske småbarnsmødre som synes bursdager er like stas som meg!