Those sunny days!

Ein blir alltid like forbausa og paff når sommaren melde seg tidlig her til lands, men steike så fantastisk deilig det er. Vi har flytta til Gåsøya desse dagane, og kjemme til å bu her heilt til gradestokken synke.

No ligg eg i senga med gardinene og vindauge ope, eg skimta blå himmel, høyre noken båtar på sjøen og fuglekvitter. I tillegg har eg fått meg ein sjokkomelk, så livet er ganske så fint her eg ligge i vater under dyna.
DSC08289I går hadde Hedda, Line, søster og meg bakgårdssalg på Frogner, og for ein dag det blei- steikande sol og masse folk!! Takk for alle som kom, spesielt kjekt å helse på mange lesarar av bloggen min. Søster og meg vurderar å ha eit nytt salg i Sogndal om ikkje så lenge, er det stemning for det i bygda mi?

Apropos bygda mi; Sogndal slo Ålesund 1-4 i går, kunne ikkje fått ein bedre avslutning på dagen! Nei, no boblar det over av positivitet her. Som di skjønnar er livet ganske smud akkurat i skrivande stund.

Nyt sola og dagane, fine folk. Time to enjoy.DSC08264DSC08278Bluse: H&M/ Skjørt/ Isabel Marant/ Sandalar: Valentino/ Sunnies: Celiné