BABY ON BOARD

BABYONBOARD BABYONBOARD1

Det begynner å bli litt vanskelig å holde det inne mer. Både å holde inn magen, og å holde inne at familien vår på 3 snart blir til 4. Jeg er sikker på at spørsmålet før eller siden hadde dukket opp på bloggen her, så da kan jeg like gjerne dele den gledelige nyheten om at 3 måneder kommer det snart en ny liten verdensborger. Vi gleder oss stort, og lille Olivia gleder seg noe voldsomt til å bli storesøster.

Jeg skal for all del ikke bli noen mammablogger, men har forstått på flere at det er mange der ute som ønsker noen enkle vink og råd om hvor de kan finne fine normale mammaklær. Jeg merker selv at det til tider kan være utfordrende å kle den «nye» kroppen, og skal gjøre mitt beste for å gi noen tips underveis til dere som er i samme situasjon som meg.