5 FINE KAFTANER

En av sommerens store trender er lange, løse og ledige kaftaner, gjerne i kombinasjon med et par svarte slip in sandaler. Man skal lete lenge etter et så behagelig plagg. Ønsker du å få litt mer fasong er det ikke noe i veien med å bruke et belte i midjen eller på hoftene for å få en mer feminin siluett. Jeg har plukket ut noen favoritter nedenfor, og en av de har jeg allerede anskaffet meg, og gleder meg til å bruke på varme sommerdager.

fwss-leadexistence-heritagegeo-front fwss-lead-existence-heritagegeo-packshot

Fallwinterspringsummer, kr 3299,-

LindexKaftan2 LindexKaftan

Lindex, kr 499,-

hmkaftan hmkaftan2

H&M, kr 499,-

fwss-sv_mmebasseng-bruschetta-front fwss-sv_mmebasseng-bruschetta-packshot

Fallwinterspringsummer, kr 1699,-

zarakaftan zarakaftan2

Zara, kr 1159,-