FALL WINTER SPRING SUMMER

FWSSSKJØRT FWSSSKJØRT1 FWSSSKJØRT2 FWSSSKJØRT3 FWSSSKJØRT4

Beklager at det har vært litt stille fra min front for tiden, men noen ganger strekker dagene dessverre ikke helt til. Jeg har blitt rammet av en liten trøtthetsbølge den siste uken, noe jeg trodde jeg for lengst var over. Magen og jeg er i 3 trimester allerede, og strengt tatt skal det være den beste perioden. Det virker ikke som om det gjelder for meg, for når ettermiddagene har kommet er det akkurat som om luften har gått ut av meg, og jeg har ligget paddeflat på sofaen og ikke klart å løfte en finger. Forrige uke lyttet jeg så pent til kroppen, denne uken har jeg rett og slett ikke tid.

Håper alle har hatt en strålende helg, og er klar for en ny og innholdsrik uke! Det er jeg.

//skjørt; FallWinterSpringSummer (Me and my cousin Fornebu), topp; Lollys Laundry, skinnjakke; Ganni, solbriller; Dior, sko; YSL