SKJORTEKJOLEN

DAGMARKJOLE DAGMARKJOLE1 DAGMARKJOLE2 DAGMARKJOLE3

En skjortekjole er verdens mest takknemlige og allsidige plagg. Jeg bruker den som her alene eller over jeans slik jeg gjorde her. Den er like fin med en genser over, slik at det ser ut som et skjørt, eller åpen som en lett jakke. Jeg blir så glad når jeg finner slike plagg, som jeg vet kommer til å bli en stayer i garderoben. Denne er fra Dagmar, og kjøpt på MeandMyCousin på Fornebu S.

Denne uken går med til å jobbe med the Stream. Dommerne jeg styler er allerede i full gang med å høre og å velge ut deltakere. Jeg smuglytter litt i kulissene, og det er utrolig hvor mange talenter som finnes der ute. Jeg som trodde at både Idol, the Voice og norske talenter hadde silt ut det som var. Uansett, programmet begynner ikke på tv før i oktober, så da er der bare å vente i spenning på høstens fredagsunderholdning. Det blir så bra!

(p.s om du er nysgjerrig på hva som skjer i kulissene kan du også følge meg, line_lou eller the_stream på snapchat. Der kan du få et lite innblikk på hva som skjer bak i kulissene).