Hei

IMG_7139

Processed with VSCOcam with p5 preset

IMG_0094

IMG_9858

Hei!

Nå er det rundt fire år siden jeg blogget for Kamille sist. Den gangen var jeg moteansvarlig i magasinet og hadde naturligvis en moteblogg. Da jeg sluttet i Kamille for å bli moteansvarlig for en annen magasintittel, ble bloggen lagt ned. Nå skal jeg altså i gang igjen, men denne gangen skal jeg skrive om så mye mer enn mote. Som innholdsansvarlig i Kamille jobber jeg med alt fra interiør-, mat-, reise-, helse- til mote- og skjønnhetsstoff. Og i den fasen av livet jeg befinner meg i nå er alle disse temaene like interessante i mine øyne. I skrivende stund er jeg gravid i uke 30, siste trimester gjenstår før jeg skal bli mamma for første gang!! Etter sommerferien går jeg ut i permisjon og skal overlate jobben min som innholdsasnvarlig til en kjempeflink vikar. Derfor ser bloggen dagens lys akkurat nå, den skal rekke å gro røtter før jeg blir mamma – og så skal den leve med meg, side om side med Kamille, i det året jeg er i permisjon, og deretter videre når jeg er tilbake i jobb igjen i 2017. Her inne skal stemningen være lystbetont, akkurat som i Kamille. Hit tar du turen hvis du vil. Jeg er glad i å formidle innhold, og som journalist og en del av en magasinredaksjon mottar jeg hele tiden informasjon om spennende nyheter – mange for gode til ikke å dele. I tillegg setter jeg pris på å ha et visuelt vindu hvor foto, design og estetikk kan stå i fokus. Derfor håper jeg bloggen kan være et deilig friminutt for de av dere som velger å følge. Jeg gleder meg iallfall veldig til den store ferden!

Klem Julie