S’well vel

Processed with VSCO with m5 preset
La meg presentere en litt jålete, men veldig fin, ny følgesvenn.

S’well drikkeflasker ble lansert i NYC i 2010 med ett mål for øye, nemlig å redusere konsumet av antall plastflasker. Globalt kastes det 2 billioner plastflasker årlig og som de fleste vet er plast et stoff det tar lang tid å bryte ned. I sjøen tar det 450 år før en plastflaske blir brutt ned til små partikler, om disse igjen er nedbrytbare vet man ikke. Det sier jo litt og er egentlig ganske trist å tenke på.

Damen bak S’well, Sarah Kauss, ønsket å designe fine og giftfrie drikkeflasker som holder innholdet kaldt 24 timer og varmt i 12 timer, men også å gi tilbake til folk som trenger det. Swell samarbeider med UNICEF for å sikre rent vann til barn i land hvor det ikke er en selvfølge. I tillegg samarbeider merket med American Forest, blant annet bidrar de til planting av nye trær. I tillegg støtter Swell Drink Up, et inititiativ som fremmer helse ved å oppfordre det amerikanske folk til å drikke mer vann.

Selv kjøpte jeg min første Swell-flaske i går. Min er størrelse M og har designet som heter blonde wood – altså en av modellene som er designet i forbindelse med American Forests-samarbeidet. Man kan velge mellom tre ulike størrelser på flasken og mange ulike varianter når det kommer til design. Jeg hadde lyst på opptil flere, men de koster litt så det ble med den ene. Best av alt så synes jeg flasken har et genialt design, den er slank og veldig god å drikke av, mye bedre enn de sporty metallfalskene med skrukork som man får kjøpt i turavdelingen på sportsbutikker. Prøv selv! Se deg ut en favoritt, ønsk deg den i gave, eller kjøp den til deg selv. Ta den med deg hvor enn du går og spre budskapet – plastflasker er ikke noe man burde kjøpe seg med selvfølgelighet hver gang man er tørst og på farten. Hvis Leonardo DiCaprio er lidenskapelig opptatt av miljø og verdenshavene, så kan vi vel enes om at det er sexy å bry seg. Mange bekker små, gjør en stor Å…

Sjekk www.swellbottle.com for mer info. Flaskene selges i Norge i utvalgte butikker og nettbutikker. Google er din venn!

Til info: Innlegget er ikke sponset.

swellbottle