Skjult perle

Hellvik

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Energisalaten jeg ikke fikk denne gangen …

For en helg – årets beste hittil kan man jo nesten lure på om den har vært. (Jeg har badet tre dager på rad!)

I går gikk turen til Nesodden. Den grønne, litt alternative halvøya som ligger så nært, men likevel så fjærnt fra Oslo sentrum. Planen var økologisk lunsj på Hellviktangen. En koselig kunstkafé med upåklagelig beliggenhet ved vannet. Energisalaten deres er virkelig one for the books så skuffelsen var stor da serveringen i kafeen var stengt i forbindelse med bryllup. Det ble med en kort rusletur rundt strandområdet som omkranser kafeen. Søndager er nok en tryggere dag å ta turen på med tanke på lukkede selskaper. Uansett – har du lyst på en utflukt fra Oslo lengre enn til Lille Herbern en solfylt fridag, er Hellviktangen et sted å notere på vil se-listen. Kombiner det med en stranddag der ute. Er du sprek kan du ta sykkelen med deg på båten fra Aker Brygge og sykle fra Nesoddtangen til Hellvik. Sørlandsidyll langs veien følger med på kjøpet. Sjekk ut: Hellviktangen.no for mer info.