Hattefin sommer

Chloe Sevigny

Ashley Olsen

Keri Russell

Hatt_journal_

Solen skinner, det er på tide å finne frem sommerhatten! Å finne en hatt man både liker og kler kan være vanskelig. Selv er jeg alltid på utkikk i hattebutikker, interiørbutikker, på markeder og når jeg reiser. Dessuten vet jeg at ekslusive nettbutikker alltid har snacks å by på, men en fin hatt med god kvalitet kan fort koste opp mot flere lilla lapper. Ofte er de håndlaget i ekslusive materialer. Det blir en investering og da skal man gjerne tenke seg om litt før man bestemmer seg for hvilken. Her er et knippe favoritter akkurat nå – de fleste billige, og én dyr en.

Med klokken: Rød hatt med rufsekant fra Zara, kr 169. Bredbremmet, naturhvit hatt fra H&M, kr 129. Romantisk stråhatt med sløyfebånd fra Eugenia Kim, ca kr 4469. Svart hatt med bred brem fra Mint & Berry, kr 249. Solskjerm fra Lindex, kr 99.

Foto: Bulls & produsentene