ELLE Summer Party

DSC09889På torsdag var det ikkje berre ELLE sin årlige sommarfest, men óg Markus sin bursdag. Han er like glad som meg i eigen bursdag, det passa meg veldig godt. Vi starta dagen med frokost etter hans ønske, masse gaver og ei to år gammal jente som var heilt i hundre (rimelig opptatt av pakkar og kake). DSC09878DSC09895

Markus og meg var så ei litta tur innom AG, eg skulle egentlig berre stæsjast til fest, men istaden kløpte ho av meg halve håret. Ikkje planlagt, men kjempegøy. Sjukt nervepirrande var det, satt meg konstant puls! Men pokker heller, eg må gjere noke av og til, kan jo ikkje alltid vere ho kjedelige med langt hår. Er usikker på om det var den beste gaven Markus kunne fått på bursdagen sin, men han syns det blei fint da (sjølv om eg veit at han, som mange andre gutta, foretrekker langt hår).

Elle-festen var som alltid kjempegøy, årets høgdepunkt partymessig, spør du meg. Masse kjentfolk og GOD stemning.tone_0Mitt antrekk:

Bluse: Gestuz/ Bukse: Stella McCartney/ Sko: Aquazurra/ Veske: Louis Vuitton

Markus sitt antrekk:

Alt fra Oscar Jacobsen (spons)/ Sko: Common Project