ELLE FEST 2016

ellefest2016

På torsdag var det duket for årets Elle fest. Magen og jeg var ikke helt enige om vi orket å dra, men jeg vant over magen i noen timer før jeg måtte kaste inn håndklet og campere hjemme på sofaen. Legger og ben var også enige om at sofaen var det eneste riktige etter å ha stått flere timer i strekk i høye hæler. Jeg måtte si meg enig. Jeg hadde kanskje ikke valgt verdens beste skotøy for gravide, og har nå innsett at i de siste ukene av gravididiteten er det kun flate sko som gjelder.

Jeg glemte kameraet hjemme, og jeg var for opptatt av å skravle med alt og alle til å huske å få tatt et mobilbilde. Dette bildet fant jeg på MinMote, og det får duge selv om det ser ut som om jeg holder på å sovne…he he..

Kjolen er fra Ganni (fra Me and My Cousin på Fornebu S)  og skoene er fra Givenchy (fra i fjor).