I gamle strøk

I går hadde vi verdens beste søndag, berre oss tre. Vi hadde ingen agenda anna enn å kose oss og slappe av. Billie var i kjempeform, og eit smilande barn gjer ei mor gjer lykkelig.

Vi var på «besøk» i vårt gamle nabolag (som eg fortsatt føler er der eg høyrer til) der vi åt pizza og is. Eg elska Frogner.DSC00125No er det mandag morgen og eg starta egentlig dagen litt skeivt med for lite søvn natt til i dag da lille snupp hadde mareritt og holdt meg mykje våken. Eg skal prøve å ignorere trøttheiten, ta meg ein dusj og komme igang med alt som skal gjerast. Vi er i siste innspurt med arkitekten til huset, så eg håpar vi skal få landa alt så fort som mulig. Å bygge hus er søren megen ikkje spøk, eg trur eg har mange med meg på den.

Ønsker dikka alle ei nydelig veke. Nyt alle gode stunder.DSC00109DSC00115