SOMMERENS FINESTE SANDALER

Flate fine sommersandaler er kanskje ikke det vanskeligste å finne, men jeg er opptatt av at de både skal være komfortable og kule. Det er ingen hemmelighet at jeg alltid har elsket Birkenstock og selv synes de er både edgy og fine. Nå har det seg sånn at mannen dessverre ikke er helt enig, og synes ikke jeg er like sexy i de. Ikke det at jeg pleier å høre på han, for det gjør jeg sjeldent når det gjelder klær, men denne sommeren tenkte jeg likevel å gjøre et unntak. I og med han må leve med et hormonelt gravide monster, så tenkte jeg i alle fall at jeg kunne glede han litt med å være pen på bena.

Ja, du gjettet riktig. Jeg har lagt min elsk på knuter og sløyfeeffekter! Ikke nok med at de begge er superkule er de gode på også!

…og sånn oss imellom. Jeg legger ikke bort Birkenstockene mine med det første. Om under to måneder skal de brukes flittig på trilleturer. Hver eneste dag!