Stiltips for de med og uten kulemage

Det kan være vanskelig å kle seg og samtidig føle seg fin de siste månedene av graviditeten. Dette vet jeg, jeg befinner meg der selv. Helst vil jeg ikke gå til innkjøp av så mange «gravideplagg», det føles unødvendig når de kun skal brukes i en veldig kort periode. Men noen komfortable basics, som for eksempel bukser med høyt liv er vel verdt det lille det koster. Selv prøver jeg å å shoppe mindre ved å innimellom investere i noen fine favoritter i god kvalitet som piffer opp, men som også går til det jeg har i garderoben fra før. Heldigvis har jeg en del plagg i garderoben som er en størrelse større enn nødvendig. Jeg like løse plagg. Så sånn sett har jeg mye vanlige klær jeg kan bruke, selv med stor mage. Kimonoen blir jeg aldri lei og nå som jeg er gravid er jeg desto mer glad i plagget som stadig redder kleskriser. Mitt stiltips akkurat nå blir derfor: Du kommer langt med en fin kimono (og et par favorittsandaler) i sommer. Bare se her!

Obs! Til dere ikke gravide, eneste gravideplagget her er buksen med høyt liv.

hagefest

Kimono fra Ganni, nå på salg, kr 1889. Hatt fra Kangol hos Hatteholm, kr 895. Kjole fra Weekday, kr 400. Birkenstocksandaler hos Zalando, kr 899.

ibyen_

Bukse fra Lindex MOM, kr 299. T-skjorte i silkemix fra H&M, kr 199. Skinnveske med kort og lang reim fra Cala & Jade, kr 5000. Sko og kimono fom før.

stranda

Solbriller fra Ray Ban, kr 2090. Veske fra Guanábana hos Bolina, kr 2399. Bikinioverdel fra Weekday, kr 140. Bikinitruse med høyt liv fra Weekday, kr 120. Sko og kimono som før.

Foto: Modellbilde: Ganni.com, produktbilder via produsentene.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre