Sommerens fineste vaser

Sommerens fineste blomstervaser minner meg om barndom og markblomstbuketter. De er uflidde og litt grove i uttrykket. Keramikk er i vinden igjen som aldri før og en ny vase i denne stilen trenger ikke å koste all verden. Perfekt venninne- eller vertinnegave med selvplukkede blomster i! Var en rask tur innom Bolina i helgen og butikken bugnet som vanlig av ulike stilleben, det ene finere enn det andre, med ulike vaser satt sammen. Eric Landon bak Tortus Copenhagen (@tortus_copenhagen) har 540.000 følgere på Instagram, og det ikke uten grunn. Han lager de fineste vasene! De koster litt og er nok ikke det letteste å få tak i her hjemme ennå.. Går du forbi en brukthandel eller kjører forbi et loppemarked i sommer, hold utkikk etter keramikk. Sannsynligheten er stor for at du kan gjøre et kupp.

699bottlebluereactiveHübsch_bolina299

Bottle Blue Reactive vase fra Bolina, kr 699. Vase fra Hübsch/Bolina, kr 299.

426houseD304krhousedoctor

Vaser fra House Doctor hos Royal Design, kr 426 og 304.

tinekhome1099MillaBMadamStoltz329

Vase fra Tine K Home/Bolina, kr 1099. Vase fra Madam Stoltz/Milla Boutique, kr 329.

photo-13-1100x780

Tortus Copenhagen

Miljøbildene er knipset hos Bolina.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre