Kule og komfortable plissébukser

Jeg flytter inn i disse! Gjorde et godt kjøp på Zara her om dagen og vil gi mine nye trekvartlange plissébukser tittelen «garderobens mest behagelige plagg» nå i 3. trimester. Men det er altså ikke gravidebukser, jeg kjøpte bare en størrelse større enn vanlig. De er helt fantastiske å ha på. Lette og ledige, noe som føles bra i denne varmen, og aller viktigst løse i linningen. Tenker de kommer til å være oppbrukt innen jeg blir mamma. Nå når magen har blitt så stor ser jeg ingen skam i å bruke basisplagg som tights og svarte bukser om og om igjen. Hvem bryr seg, jeg vil bare føle meg vel.

Fant ikke buksen i nettbutikken til Zara nå, nettsiden var nede i forbindelse med klargjøring til salg.. Så får dessverre ikke linket til den. Jeg kjøpte altså mine i butikk og fikk høre av en på jobben at H&M Trend har bukser nærmest helt like i butikk nå. Sånn hvis du skulle få lyst på et par, gravid eller ei.

Var på mama yoga i kveld. Går på et kurs tilpasset 3. trimester. Er ikke så mye trening, mest avspenning. Instruktøren er kjempflink og jeg går ut av timen med lavere puls og mykere kjeve, nakke, skuldre… Fikk kurset anbefalt og synes det er helt fantastisk. Lærer mange avspenningsøvelser jeg gjør hjemme på stuegulvet etter en lang dag på jobb. Gleder meg til jeg kan begynne med ashtanga-yoga igjen utpå høsten en gang.

Bildene i posten er forresten tatt med et Canon-kamera jeg har fått låne til testing. Den lure linsen gir så god dybde i bildene. Det tar veldig fine bilder av for eksempel mat, blomster og ting. Veldig gøy å leke seg med, men mer om det siden.

God kveld og namaste

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre