Strandlook på 1 2 3

Bulls

Summertiiiime, and the living is easy… En glødende, solstreifet, saltvannsdyppet look nå som det er høysommer? Ja, takk! Første bud for å oppnå dette er lave skuldre, ro i sinnet og et smilende ansikt. Men så finnes det også noen hemmelige våpen som gir hår og fjes en ekstra sommerlig piff. Enten du har tilbragt dagen på stranden eller ei er det lett å jukse seg til strandlooken i en fei ved å følge tre enkle trinn. (fortsetter under bildet)

Dree Hemingway Bulls

  1. Tørrsjampo. Enten du rakk å  vaske håret eller ikke, gir tørrsjampo en fin tekstur til håret. Hvis du ikke rakk å vaske manken, absorberer den også fett, slik at røttene dine får et løft.
  2. Stylingkrem til håret som gir en bølget frisyre. En liten dæsj av teksturkrem mellom håndflatene som dras ut i lengdene gir en ekstra fin finish. Håret blir enda finere hvis du også lett vinner større partier av håret i lengdene. Sørg for å velge en stylingkrem som gir et matt resultat, med mindre du ønsker en glanset look. Da finnes det mange produkter med olje i du heller kan velge.
  3. Glowstick! Da typen kom hjem med ny krem-stick til meg fra tax free i går, ble det jubel i heimen. Jeg har lenge brukt en fra NARS, og denne fra Les Beige-kolleksjonen til Chanel ble lansert i fjor og skulle egentlig være limited edition. Defor var jeg redd den hadde gått ut av sortimentet allerede. Det hadde den heldigvis ikke. Sommerens beste kjøp! For når ansiktet først har fått litt farge er det ikke så mye sminke som skal til. En stick som denne er perfekt å legge rett under kinnbena, på sidene av neseryggen, bittelitt i sidene av pannen ned mot tinningen og på haken i gropen mellom underleppen og haketippen. Er jeg i det vågale hjørnet kan jeg lett bruke den på øyelokkene og leppene også. Men ikke alle steder på én gang selvsagt.

Stylingkrem til håret: Oribes Matte Waves Texture Lotion er lett å bruke, i tillegg er den liten og hendig å ha med seg i veska. Krem-stick: Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick, Blush No 20 fra Chanel.

Tørrsjampo fra Death Valley fra R+Co. Denne har UV-beskyttelse i seg, er uten parabener og føles lettere enn andre tørrsjampoer, og så lukter den helt himmelsk!

R+Co selges blant andre hos Gevir-salongene i Oslo. Chanel hos utvalgte forhandlere og på tax free. Oribe selges hos blant andre Gimle Parfymeri.

Erin Wasson Bulls

Foto: Bulls og privat/tatt med Canon Eos 760D.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre