Hverdagsblues

Uka begynte så bra. Mandag ettermiddag dro jeg innom Studio Bazar, en veldig fin butikk mellom Bislett og St. Hanshaugen. Der selger de blant annet indisk-inspirerte sommerkjoler til en ikke så verst pris. Fine kimonoer har de også. Jeg gikk for en kjole som kan minne litt om et telt på min gravide kropp, men jeg gleder meg likevel stort til å bo i den resten av sommeren.

For så hadde man blitt høygravid på ordentlig. Tung og god, andpusten og med vondter på rare steder. Uke 34 begynte i dag. Fortsatt skal jeg ikke klage, jeg har har hatt det nokså ukomplisert hele veien. Men i det siste har jeg gått til både massasje og behandling for stive ledd og muskler. Rygg, nakke, skuldre, hofter spiller ikke helt på lag. Veldig deilig å få knadd og knukket opp skikkelig. Har også lært noen tøye- og avspenningsøvelser på mama-yogaen som jeg bruker. Blant annet ligger jeg på to tennisballer. Dytter de inn på hver sin side av ryggsøylen, mellom skulderbladene. Vondt, men det funker. BB Hug me puta (pølsa på bildet) beit jeg i det sure eplet og brukte 1400 kr på. Typen var snill og betalte halve. Den har vist seg å være vel verdt investeringen, for jeg bruker den hele tiden, i sofaen og i senga. Puta er utviklet av de som startet Bekken og Barn, stedet jeg går til behandling. Kult at den er «norsk» synes jeg. Vært hjemme fra jobb de to siste dagene. Null nattesøvn og skikkelig vondt i rygg og hofter. Vondt å sitte, vondt å gå. Sikkert ganske vanlig. Kjedelig. Satser på at det er forbigående, er noen uker igjen ennå.

Hvite tennisballer er finere enn gule. Du får 3 for en femtilapp hos Princess. Just sayin…

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre