Pikedrøm på Allsang

I kveld kl 19:30 på TV2 kan du sjå Adelén, Alexandra Joner og meg opptre i lag på Allsang på Grensen. Og for meg er dette ein aldri så liten pikedrøm, vi skal nemlig  gjere Britney Spears og Spice Girls. Det er lov til å le litt, men DU så gøy!

Og om eg har jobba fram til denne sendingen. Som di kanskje veit er det ikkje ofte eg har koreografi på scena mens eg syng, men denne gangen er det altså det. Dei to andre jentene er skolerte dansarar, meir eller mindre- Adelén med sin seier i Skal Vi Danse nylig og Alex… ja, ho er jo dansar.
DSC00577 Eg var 8 år og midt i målgruppa da Spice Girls var på topp, eg var BLODFAN! Alle jenter hadde vel sin karakter, og eg var Sporty Spice. Kem var du?

Sjekk dei kule flettene! June har fletta med 4.
Sjekk dei kule flettene! June har fletta med 4.

DSC00584DSC00601Eg er superspent på å sjå opptredenen på tv i kveld (viss eg tørr å sjå på). Eg trur det blir ein knallfin sending da det er så mange fine artistar med; Marcus & Martinus, Nico & Vinz, Angelina Jordan og mange fleir. Gled dikka!