Gårsdagens lunsjopptur

Oppturen var stor da jeg fant ut at favorittkafeen i Simrishamn serverer glutenfri variant av signaturpizzaen de steker i vedovnen sin. Få steder serverer god, glutenfri steinovnspizza. Villa Paradisio er stedet i Oslo hvor den smaker best, etter min mening. Uansett, lunsjen i går ble inntatt i den hyggelige bakgården til Gårdens café & vedugn. Og pizzaen var den beste jeg har smakt siden jeg fant ut at jeg har cøliaki. Da må vel den vanlige varianten være enda bedre. Hvis det er mulig.. Alltid fult, så vi var heldige som fikk bord. Er du i Österlen noen gang, er det bare å ta turen og kjempe seg til et bord. Kafeen er tilknyttet byens fineste interiørbutikk, så her får man to i ett. I forrige utgave av Kamille hadde vi reiseguide til Österlen. Er du lysten på å oppleve området kan jeg anbefale en ferie her på det varmeste. Vakrere sted skal man lete lenge etter.