FERIEMODUS

Bloggen har tatt en liten uplanlagt sommerferie. En kombinasjon av dårlig internett, en stadig voksende mage og det at jeg rett og slett har kommet langt inn i feriemodus har tilsammen sørget for lite oppdatering. Vi tilbringer fortsatt ferien utenfor Oslo, men jeg merker at jo nærmere jeg kommer termin jo mer tenker vi på at siste del av ferien må taes hjemme og nærmere Ullevål. Jeg har fått streng beskjed av både jordmor og lege om å holde meg nærme sykehus så da er det vel på tide å begynne å gjøre som de sier.

Tenkte å tipse dere om min flinke venninne Camilla, som designer dette settet. Hun har jobbet som designer i mange år, men har endelig tatt steget og startet for seg selv. I tillegg til å sy noen fantastiske kjoler (på bestilling) har hun også en del mer klassiske hverdagsplagg i nettbutikken sin. Hun designet blandt annet en fantastisk buksedress, som jeg gjerne skulle hatt kloa i, men dessverre ble det utsolgt før jeg fikk summet meg til å klikke den hjem. Jeg får være raskere neste gang. Siden hennes finner du HER.

(dette er ikke et betalt innlegg, kun litt gratisreklame for en god venninne som jeg heier på).