Easy & healthy

I skrivande stund ligge eg på solsenga på Gåsøya, Billie teke seg ein fortjent kvil, mens vi kan nyte ei lita stund der ingenting skjer. Eg har laga meg ein kjapp og enkel lunsj da eg ikkje vil kaste vekk tiden med å bruke lang tid på å lage lunsj- eg vil heller få litt sol på kroppen.
Eg elskar «den enkle maten» som knekkebrød med eit eller anna godt pålegg, og det gleda meg når eg finn nyheter som denne rødbetsalaten med cottage cheese som er ein sunnare variant med fantastisk god smak. Enkelt, men langt ifra kjedelig. For å understreke sunnare; her har Denja kutta 2/3 av majonesen med cottage cheese.
DSC01934
Rødbeten er rik på folsyre og inneheld mykje mineralar, spesielt jern, kalsium, magnesium og kalium. I følge Dayli Mail er rødbet ein grønsak ein bør ete før trening da den bridrar til å øke utholdenhet og prestasjon (tatt fra KK.no)
DSC01937Denja sin Rødbet & Cottage Cheese finn du i følgande butikkar:

  • Alle Meny
  • Dei fleste Coop Extra
  • Dei fleste Coop Mega
  • Alle Coop Obs