KASHMINA ONEPIECE

Kashmina Kashmina1 Kashmina2

På søken etter den perfekte kosedressen ramlet jeg isteden over denne fine jumpsuiten i kashmir fra Kashmina. Norsk sommer er sjeldent så varm som jeg skulle ønske den var. Selv om denne sommeren har føltes mer enn varm nok har jeg likevel sverget til denne deilige kashmirdressen, om ikke hver, så nesten hver kveld. Mye penere enn en joggedress, og mye mer behagelig. Den klemmer ingen steder, og har utrolig nok føyet seg etter magen tross at den begynner å bli fin i størrelsen. Sykehusbagen er enda ikke pakket, men jeg vet jo at det kan skje når som helst nå. Føler meg ganske så trygg på at denne dressen skal pakkes med og ned. Gleder meg til å bruke den når magen er borte også.

…og mens jeg venter er det fare for at det klikkes hjem et plagg eller to. Øverst på ønskelisten står denne (som jeg allerede har i gtått, og den er faktisk ett av de mest brukte plaggene i garderoben min), og disse elsker jeg. Hjemmesiden til Kashmina finner du HER.