Siste etappe

Hjemme igjen etter deilige uker i sommerhus i Skåne. Kan vel si jeg har byttet feriebobla med en fødsel-/babyboble.. Permisjonen er offisielt i gang og dagene består av legetimer og jordmoroppfølging. Ellers gjelder det å få kjøpt inn de siste nødvendigheter. Har vært så heldig å få låne og arve en haug av nyttige ting, det er jeg takknemlig for. Sparer både miljøet og lommeboka. Prøver på toppen av det hele å forberede meg litt mentalt til fødselen. Jeg både gruer og gleder meg og vet at det aldri blir slik man forestiller seg. Krysser fingrene for at alt går bra og at vi snart har en frisk og fin liten apekatt i hus. 

I dag er det under tre uker igjen til termin. Har tidligere hatt en magefølelse på at ting heller skjer før enn på overtid, men nå har jeg ikke noen magefølelse lenger. Fult klar over at førstegangsfødende ofte går over tiden. Veldig merkelig å skulle være klar og tålmodig på en og samme tid. Sånn er livet. Gleder meg iallfall enormt til å møte knerten. Tenk at han ligger der inne, ferdig bakt, og bare manner seg opp til å komme ut og trekke sine første åndedrag. Fortsettelse følger.