Casual fredag – ønsketenkning

Det er ikke så lett å kle seg for tiden. Magen er stor, anklene hovne og mange plagg oppleves så himla varme og klamme. Når man har gått opp typ 12-15 kilo, så blir man fort varm, puh! Selv om været er ok har jeg ikke lyst til å kle meg i småkjoler heller. Beina mine er ikke så lekre for tiden. Så det går mye i tights, løse, vide bukser og løse topper. Sexy? Nææh, men komfort trumfer det meste her i gården om dagen. Ikke lenge igjen nå, det gjelder bare å holde ut. Har så smått begynt å tenke på hvordan det skal bli å ikke ha mage lenger. Rar tanke, men også veldig befriende. Ikke bare fordi jeg gleder meg til å kunne bevege meg smidigere, men også fordi jeg litt etter litt kan kle meg vanlig igjen. Jeg har aldri kledd meg superfeminint, så det er ikke som om jeg gleder meg til trange minikjoler og høye hæler. Men jeg gleder meg til fine hverdagsantrekk som også er komfortable og praktiske når man skal løfte rundt på og amme en baby. Så slenger like gjerne opp et ønsketenkningsantrekk jeg gjerne skulle bodd i denne helgen. Digg og kul collegegenser fra Ganni, jeans fra Re/done og sko fra Onitsuka. Det hadde vært noe det.

 

Skjermbilde 2016-08-04 kl. 15.14.23

2526863-1_1

TI315B00Z-C12@11

Foto: Sam og Lara Worthington med baby – Bulls Foto.