ØYNENE OPP

Jeg elsker hvordan instagram får meg til å få øynene opp til å oppdage nye merker, steder og matretter. Ved rene tilfeldigheter dukker det opp ting som jeg aldri kunne drømme om å finne på andre måter. Nå i det siste har jeg funnet tre fantastiske instagram feeder med matoppskrifter som jeg lover å dele. Men nå, først og fremst, har jeg funnet et klesmerke det er verdt å få med seg. Lola Rebella er et nytt merke som er et samarbeid og symbol på vennskapet mellom Elsa Hosk og Johanna Dauphin.

Skjermbilde 2016-08-08 kl. 12.54.28

Jeg har lenge vært stor fan av Johanna Dauphin sine smykker, vesker og skinnplagg. Da jeg så en liten sneak-peak på hva som kommer fra Lola Rebella ble jeg heller ikke skuffet. Det kommer noen fantastiske bomberjakker i silke, bluser og sist men ikke minst (øverst på ønskelisten) en blomstrete kjole. Eneste ulempen er at plaggene ikke er å få kjøpt på nett før i September. Det aner meg at spesielt kjolen kommer til å forsvinne raskt.

Skjermbilde 2016-08-08 kl. 13.05.45 Skjermbilde 2016-08-08 kl. 13.06.19