Nesten høst

Det har vært kaldere i luften og det klager jeg egentlig ikke over som høygravid. Det gjør at jeg sover bedre. Dessuten er det ikke så lett å nyte indian summer når man er fortung. Skulle gjerne ha løpt, syklet og svømt mer i den siste varmen, men det blir ikke helt til det. I dag skal det faktisk bli sommervarmt så jeg vurderer en tur på stranden med campingstol og bok. Ha ha. Syn for guder.. Den siste ventetiden er ganske så seig. Mange av mine eks-gravide venninner melder og skriver «Kjenner følelsen, jeg vet hvordan du har det». Men dagene går, og app’en på telefonen min teller ned mot termin med tall bestående av ett siffer nå. Det drikkes te, bakes glutenfrie rundstykker og strikkes. En bitteliten rillegenser. Og så ventes det.. Er så mange fine damer rundt med meg helt ferske bebiser nå. I helgen besøkte jeg bestis, Line, og to dager gamle «lillebror». Så liten, fersk og helt perfekt. I sommer har vi hengt med det som blir fetteren til mini. 2 måneder ung, og helt skjønn. Min tur nå, synes jeg. Manne seg opp til den store kvinneprøven og glede seg til resten, si!