GARDEROBEFAVORITT

DesignersRemix1 DesignersRemix

Jeg har vært evig på jakt etter den perfekte svarte skinnjakken. Det begynner å bli noen opp gjennom tiden, men jeg har også klart å kvitte meg med noen opp gjennom årene dersom de ikke har gjort nytten. Den skal helst være den perfekte lengden, sitte fint over skuldrene og være myk og god i skinnet. Den skal være like fin til bukser som til skjørt, og skal kunne brukes til nesten alt i garderoben. Kravene er ikke små, men nå, etter mye leting tror jeg nesten jeg kan si at jeg har funnet den. Denne jakken er et salgsscoop fra Me and My Cousin på Fornebu S. En butikk jeg må innom både titt og ofte. Det er nesten litt skummelt å ha den så nærme der jeg bor. Først var jeg litt usikker på om jeg kom til å bli lei av frynsene, men som en frynseelsker som jeg er så har jeg bare blitt mer og mer glad i de. En ny garderobefavoritt!