Ser frem til

…å komme i gang med yoga igjen. Lengter, lengter etter å kunne gjøre solhilsen ti ganger på rappen som oppvarming til Ashtanga-timene jeg er så glad i. Timene jeg var så godt i gang med på The Room før jeg fant ut at jeg gravid og magen plutselig var i veien. Fremdeles litt tid igjen til jeg kan komme i gang skikkelig, men jeg ser lys i tunnelen nå. Har skaffet meg noen nye tights i lengsels-medlidenhet. Run & Relax har salg, så klikket hjem en tights og en genser derfra. De to andre tightsene er fra en limited edition sportskolleksjon H&M har laget. Hadde ikke fått med meg den jeg. Venninnen min gjorde meg oppmerksom på den da vi snublet over rester av kolleksjonen på H&M på Fornebu S. Nå har vi to like tights derfra i garderoben, venninnen min og jeg. «De blir fine å trille tur i, under en stor parkas utover høsten også», var vi nokså teit enige om ved kassen. Fint å rettferdiggjøre kjøpene sine. Prøver alltid på det.

Altså ingen bebis her ennå. Å gå sånn og vente utålmodig på noe så stort og ukjent, vondt, men likevel så fint er en veldig rar opplevelse. Snart, forhåpentligvis veldig snart.