DEN PERFEKTE HELGEN

Meandmy3Meandmy meandmy4Meandmy1 Meandmy2  meandmy5

Jeg ble spurt i et intervju i Kamille hva som er den perfekte dagen for meg.

Den perfekte dagen for meg er å våkne tidlig og utvilt. Gå en lang tur med familien etterfulgt av lunsj med familie og venner. Denne helgen (les; helgen som var) har vært definisjonen på det. Den nye lille apekatten vår (som foreløpig er navnløs) er snill og sover om natten. Jeg regner med jeg må nyte det mens jeg kan, for det kan fort endre seg. En lang tur med familien i Frognerparken og en deilig lunsj på Nodee i solen satte prikken over i-en. Nå er jeg klar for en ny uke, og satser på at jeg og lillemann skal få vært med på noen visninger under Oslo Runway som braker løs til uken. Det får gå som det går, og jeg får se om amming og trilling overtar showet.

Blondesettet er fra Ganni (MeandMyCousin på Fornebu S), og skoene er fra Puma (perfekte trillesko).