Drømmekjøp

uTEYrNjuUjKsDul_qYXNUmMAOpAr2-Ccs6G5on7PoUFdsvdQuLzMQy6irTyM4SXVObBzYfh_nICVYcKByLXJ5Q=s945

B550S_02_PS

Høsten sniker seg på. Høygravid på overtid, varm og utålmodig kjenner jeg at jeg faktisk gleder meg til høstluft, sol og gule blader på trærne. Snart kan jeg gå i vanlige klær igjen. Selv om jeg føler meg som et såkalt sommerbarn er det lite som slår høstmoten. Sånn er det bare. Jeg kjøpte meg en kamelfarget kåpe på Acne Archive i mai som jeg gleder meg til å bruke. Og så har jeg disse R.M. Williams-bootsene (en litt annen modell) i svart glatt skinn. Nå drømmer jeg egentlig om disse semskede i kamelfarge og Totême-kåpen i svart. Mye vil ha mer, og det blir nok med tanken enn så lenge. Å være gravid på overtid med alle døgnets timer til rådighet og nettshopping så tilgjengelig er ikke bra for kjøpelysten…

Foto: Bulls, produsentene.

Lagre

Lagre

Lagre