Barcelona

God kveld fra Barcelona. I år igjen er Markus og meg her, samma grunn som i fjor, nemlig poker. I desse dagar foregår European Poker Tour som er grisestore arrangement med ein ein masse både proffe og mindre proffe pokerspelarar (les: til dømes meg). DSC03731

Vi skal spele ein turnering som går på lørdag, i regi av Vi Menn Poker, der over 100 nordmenn er med. Eg gledar meg veldig, spenningen har allerede begynt å melde seg i kroppen. Spesielt gøy er det at mange av dei proffe nordmennene er med som Felix, Johnny Lodden og ein bøling andre. Målet er alltid å komme lenger enn dei, men eg har vel ikkje heilt oddsen på mi side 😉 Også er Morten Ramm her, da veit ein at det garantert blir morro iallfall. Wish me luck. I´ll keep you posted. Følg meg óg på Snapchat for meir oppdateringar: TDamliOfficialDSC03715