GIMLE FRISØR

FrognerFrisør FrognerFrisør1 FrognerFrisør2 FrognerFrisør3 FrognerFrisør4 FrognerFrisør5

Husker dere jeg skrev om Olaplex her? Det var min redning for å i det hele tatt få lov til å farge håret. Nå som jeg fullammer går jeg ut i fra at jeg om noen måneder kommer til å miste mye hår slik som jeg gjorde sist. May Sissel var min reddende engel da, og har nå også tipset meg om en fantastisk shampo og spray man kan bruke prevantivt for å unngå hårtap. Jeg skal teste det litt ut, og gi dere en tilbakemelding på hvordan det virker på mitt hår. Jeg vet det er mange andre ammende mødre der ute som lider samme skjebne som meg.

Jeg er også helt i himmelen over at jeg endelig har funnet en tørrshampo her i norge som gjør susen. Jeg har alltid hamstret Kloraine sin tørrshampo i frankrike, og er rett og slett avhengig av å bruke det i nyvasket hår. Da får håret en litt mer crispy struktur, og er mye lettere og style. Jeg tror jeg har vært gjennom de som finnes på markedet, og de fleste jeg har prøvd er enten for klissete eller for klebrige. Jeg fikk teste ut en fra Noir, og jeg er frelst. Hakket bedre enn Kloraine sin vil jeg faktisk også si.

I juli flyttet May Sissel og Stian salongen sin til Gimleveien, og har nå åpnet Gimle Frisør i Gossip sine gamle lokaler. De er utrolig dyktige der, og det er sjeldent jeg har møtt frisører som tar seg så god tid og passer så godt på kundene sine. Dette er absolutt ikke noe betalt innlegg, men jeg synes det er hyggelig å kunne tipse om flinke folk som virkelig kan jobben sin. Jeg får ofte spørsmål om frisøranbefalinger, så her har dere en. En liten anbefaling fra meg til dere på en solfylt torsdag.

p.s Produktene har jeg fått teste ut.